Скъпи приятели,

Благотворителен коледен концерт
Благотворителен коледен концерт

Наближават последните дни от годината, а с тях и най-хубавите празници, когато сме с близките си хора, празнуваме и сме щастливи от близостта, топлината и радостта да сме заедно. Но няма как в тези дни да не се замислим и за тези, за които празникът няма да е същият, защото там ще липсва някой.

За съжаление страната, в която живеем, не е в състояние да осигури нужното за лечението на всички страдащи от бича на нашия век – раковите заболявания. И е много тъжно, че има хора, за които има шанс, но поради липса на пари не могат да си позволят адекватното лечение, което ще ги спаси!

Затова решихме коледната ни програма да бъде с благотворителна насоченост. За да можем с нашата радост от танца да помогнем на една жена в разцвета на силите си, която се сблъсква с кошмара на живота си. Тя е силна, вярваща, успяваща жена, но за продължи борбата си се нуждае от сума, непосилна за финансовите й възможности.

Благотворителният коледен концерт на клуб за народни танци Моряците, в който ще се представят всички танцуващи в клуба, ще се състои на 14.12.2012 г. от 18:30 ч. в читалище Маяковски. Заповядайте да танцуваме заедно и да покажем, колко много сме постигнали за толкова кратко време. Билети се продават в залата на Моряците на бул. Цар Освободител 263а, сградата на ОТО систем, ет.2. Цена на билета 5 лв.

Коледният купон на Моряците, ще бъде на 15.12.2012 г. в клуб Черешката, под Пикадили Чаталджа . Стартът е в 21:00 ч., а до 23:30 ч. ще  има много танци и хора от всички краища на България. Очакват ви много изненади, томбола и гарантираното моряшко настроение!:) Записване в залата на Моряците до 10 декември – цена 5 лв.

Преди да си починем за новогодишните празници, ще си направим истински танцов маратон, на 26.12.2012 от 16:30 ч., в който всички танцьори от клуба са поканени да се надиграват за издръжливост и артистичност. Ще раздадем много награди и ще споделим заедно коледното настроение, защото тогава дядо Коледа ще раздаде и подаръците и на най-малките морячета! Не е нужно предварително записване – вход 5 лв.

Средствата от всички коледни мероприятия на Моряците, както и средствата събрани в урните, които ще бъдат в залата, на концерта и надиграването, ще бъдат дарени на Елена Неделчева на 39 г. от гр. Несебър, която се бори с рак на лимфите.

Ако има хора, които имат възможност и желание да помогнат с повече:

BG 62 BPBI 7937 40 15993603 в лева

BG 98 BPBI 7937 44 15993601 в евро

Сметки на Елена Станева Неделчева в Юробанк И Еф Джи България АД