Не знам, как с думи да опиша благотворителния концерт на Клуб за народни танци Моряците, които се състоя на 19.01.2020 година в зала 1 на Фестивалния и  конгресен център Варна.

 

 

Магия, любов, заедност, красота, енергия… България

 

 

600 души на възраст от 4 до … и 4 години изпълниха сцената с вълшебството на българския фолклор, като отведоха публиката, в залата до всяко кътче на България, благодарение на вдъхновяващите хореографии сътворени специално за този концерт от екипа на Моряците.

Благодарим на всички танцьори, спонсори, колеги и всички хора, които по някакъв начин помогнаха това мащабно събитие да се случи.

С изключителна радост искаме да ви съобщим, че сумата събрана до момента надхвърля 19 000 лв. Кампанията ще завърши с продажбатра на DVD-та със запис на концерта, а всички средства ще бъдат дарени на Специализираното училище за деца с нарушено зрение “проф.д-р. Иван Шишманов”, за изграждане на кът за игра, отмора и обучение на открито. Благодарение на щедростта на Моряците и техните приятели от малка площадка се превърна в голям проект, с различни модули, които се надяваме да даряват милиони усмивки на децата с нарушено зрение и множество увреждания, които се обучават в училището. Ще очакваме откриването му в началото на учебната 2020-2021 година.

Поклон пред всички вас!