До всички заинтересовани,

организации и частни лица

с големи сърца, желаещи да помогнат


ПОКАНА

за участие в благотворителна коледна инициатива

на клуб за народни танци Моряците

Уважаеми хора с добри сърца,

имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в традиционна коледна благотворителна инициатива, организирана от нас – клуб за народни танци Моряците гр.Варна. Всички събрани средства ще бъдат дарени за ремонт на рехабилитационния център на Дом за медико-социални грижигр. Варна.

Клуб за народни танци Моряците е създаден през лятото на 2012 година от ентусиасти, обичащи българските танци. За кратко време клубът се превърна в символ на гр.Варна сред хората, танцуващи народни танци в цяла България. Ежегодно клубът се представя на редица национални и международни фестивали, като сме носители на много награди.

За последният благотворителен коледен концерт през 2012г., бяха продадени 350 билета, които се оказаха крайно недостатъчно за всички желаещи да присъстват. От всички, проведени тогава инициативи, успяхме да съберем сума от 3500 лв., която бе дарена на онкоболна жена от гр. Несебър за лечение.

Сега, танцьорите с големи сърца в клуба ни се увеличиха и тази година концертът ще бъде в по-голяма зала, с повече капацитет – Зала 1 на ФКЦ с 850 разполагаеми места.

В концерта ще се включат над 350 танцьори на възраст от 4 до 64 години, с различни професии и занимания, обединени единствено от големите си сърца и любовта към танците.

Благотворителните инициативи тази година ще включват:

  • Благотворителен Коледен концерт „Заедно за децата“, който ще се проведе на 20.12.2013 година в зала 1 на Фестивален и Конгресен Център – Варна.

  • Благотворителен коледен базар на предмети и ястия, изработени или предоставени, както от танцуващите при нас, така и от спонсори. Ще се проведе на 15.12.2013 година, в залата на Моряците на бул. Цар Освободител 265а

  • Коледна лотария, която по традиция се тегли на Коледното парти на Моряците. Партито ще се проведе на 21.12.2013 година. Ще бъдат разигравани предметни награди предоставени отново от спонсорите.

  • Продажба на DVD със запис на Коледния концерт.

Ако желаете да се включите, независимо от сумата или предметите, които искате да дарите, моля свържете се с мен, защото заедно можем повече, а от малките жестове стават големи чудеса!

Предварително Ви благодаря от името на всички деца, на които ще помогне Дом за медико-социални грижи-Варна, от името на техните близки и роднини, както и от наше име.

Събитието се организира със съдействието на Община Варна и партньорството на Черно море медия груп.

С уважение:

Силвия Матева

моб.тел. 0899 16 50 26; 0877 16 50 20

e-mail: silvia@moriatsite.com; silviahristovabg@yahoo.com

facebook: silviamateva

www.moriatsite.com