Скъпи приятели,

С удоволствие искам да Ви съобщя, че старта на Благотворителната Коледна кампания на клуб за народни танци Моряците, в подкрепа на децата от Дом за медико-социални грижи Варна, беше повече от успешен.

Благотворителният Коледен базар, които състоя на 15.12.2013 г. в залата на Моряците, събра много хора с добри сърца, които с произведенията и покупките си успяха да съберат над 1500 лв. за каузата. На пазара имаше за всеки по нещо и много надежда за децата с неравен старт.

В момента тече трескава подготовка за Коледения концерт ” Заедно за децата “, който ще се проведе на 20.12.2013 г. от 19:00 ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна. Дори и билетите за правостоящи са на изчерпване, а сърцата на всички танцьори трепнат в очакване да танцуват заедно за децата.

След големия концерт всички Моряци ще се съберат на Коледния банкет и заслужено ще разпуснат по моряшки. Но няма да забравят и добрата си кауза, защото от Снежанка и Дядо Мраз ще бъде разиграна лотария, средствата, от която ще бъдат дарени за децата от Дом за медико-социални грижи Варна.

Успех Моряци!