На 05.09.2021 година Клуб за народни танци Моряците ще отвори вратите на нов дом за всички любители на българския фолклор.

Новата ни зала се намира в най-новия, големия и красив търговски център в град Варна – Делта Планет Мол.

На ниво 1, в крилото към бул. Сливница ще намерите новото място на Моряците, където постарому продължаваме с танците и забавлението.

Репетициите в залата започват с пълна сила още от 05.09.2021 г. по познатия график, който може да видите ТУК, а отварянето на вратите на новата ни зала ще отпразнуваме с двучасов Моряшки танцов маратон, който ще бъде и най-новото в графика ни.

Всички Моряци и приятели, на които два часа танци седмично не са достатъчни, ще очакваме всеки петък от 19:30ч. на двучасов Моряшки танцов маратон, в който всички ще могат да потанцуват на воля, а защо не и да донаучат някои стъпки и хора. Музиката ще поръчвате вие, а настроението е гарантирано с марка Клуб за народни танци Моряците.

За всички, които до сега не са танцували, на 18.09.2021г. стартираме група за народни танци за начинаещи, която ще танцува всяка събота и неделя от 17:00ч.

Ръководител на групата ще е Кристина Маркова, която вече с нетърпение очаква всички новобранци, за да започнете вашето пътешествие в необятния български фолклор. Може да се запишете в групата ТУК.

Освен с народни танци, в новата ни просторна зала ви предлагаме и нов график за йога с различни практики в разнообразни часове, който може да видите ТУК

Много скоро очаквайте и спортния ни график с много интересни занимания за деца и възрастни.

Заповядайте, приятели!

Добре сте ни дошли!