Участие в международен фестивал за любителски клубове, изучаващи танци. Чанград, УнгарияИсторията е история. Тя винаги има начало и край, затова нашето ще е само начало. Начало на надяваме се дълъг път, в който заедно ще се радваме и ще радваме другите с прекрасните ни народни танци. Ще се учим да играем все по- добре и по- добре, ще помогнем на много да направят първите си крачки в българския танцов фолклор и ще представяме прекрасните ни хора и ще ги прославяме навсякъде посвета.

Клубът стартира в края на месец май, заедно с много ентусиасти, които влюбени в българските танци, танцуват с цялото си сърце и пленяват с усмивките си всички.

Клубът предлага обучение на танцьори от всички възрастови групи и нива на знание. В специалните ни детски класове освен български танци се работи и екзерсис, изключително важен за децата в ранна възраст, независимо дали ще танцуват цял живот, или не. Специалните ни мъжки класове са уникални за град Варна и събират ентусиасти, искащи да усетят дълбочината на мъжката игра до край.

Всички са добре дошли, да научат красивите ни български хора, да се оттърсят от стреса и да се заредят положително!

ПОПЪТЕН ВЯТЪР МОРЯЦИ!