Инструктурите от клуб за народни танци Моряците Варна ще преподават безплатни уроци по български народни танци, в подкрепа на кампанията “Аз обичам България” на супермаркети Била, която ще се проведе в цялата страна в рамките на един месец. С идеята да съхраним българското и да поддържаме огъня на българския фолклор, с удоволствие заставаме зад каузата на Била-България са съхраняване на българското културно наследство.

Всяка неделя от 26.03-30.04.2017 година, от 11:00 ч., на улица Подвис 25(паркинга на супермаркет Била) ще провеждаме открит урок и мегдан за български народни хора.

Всички са добре дошли, както тези които танцуват отдавна, така и тези които никога не са играли хоро. Уроците са носочени към хора, които никога не са танцували, но ще има за всеки по нещо.

Нека споделим красотата и магията на българското хоро и моряшките усмивки с всички варненци!

А всички присъстващи на първия урок на 26.03.2017 година, ще имат възможност да се насладят на изпълненията и на представителната група на Моряците, които ще снимат видеоклип, с който ще участват в надпреварата с останалите клубове участници в кампанията.

Заповядайте!

Пълния график на репетициите в цяла България може да откриете тук.

А информация за цялата кампания на Била и концерта за събиране на средства за “Мадарския конник” може да намерите тук.

Нека да запазим българското!