На 05.09.2021 година с тържествен водосвет бе даден старта на най-новата зала на клуб за народни танци Моряците Варна. Най-новия дом на най-големия клуб за танци във Варна се намира на бул. Сливница 185 в Делта Планет Мол, ниво 1.

Просторната и уютна зала вече очаква всички любители на българския фолклор, за да танцуват заедно с най-усмихнати и можещи хореографи на клуб за народни танци Моряците. В залата ще провеждат занимания за деца и възрастни, напреднали и начинаещи. Актуалния график на репетициите по нареодни танци може да намерите тук.

Много скоро очаквайте и графика ни за спорт с мнбого разнообразни занимания за деца и възрастни, а новия график на заниманията по йога може да намерите тук.

След водосвета, всички приятели и гости на Моряците имаха възможност да се включат в двучасов танцов маратон и да танцуват любимите си хора. Моряшкия танцов маратон ще се превърне в традиционен и ще се провежда всеки петък от 19:30-21:30ч. Всички желаещи да потанцуват в петък са добре дошли.

С много усмивки, емоции и страхотно настоение дадохме старта на новата зала, дано Господ ни благослови тя да е пълна само с добри, усмихнати, сърдечни и позитивни хора, каквито са членовете на голямото танцово семейство на клуб за народни танци Моряците!