На 27.10.2012 г. в гр. Плевен се проведе второто издание на фестивала на клубовете за народни танци “Мизия танцува”. Интересното в регламента тази година бе поощряването на хореографските разработки и сложността на представянето.

Нашата група се представи с китка влашки хора от с. Крива бара и разработка на Граовско хоро. С перфектното представяне спечелихме сърцето на публиката и другите групи. Журито ни класира на второ място за артистично и емоционално представяне.

Искам да поздравя всички, които взеха участие, и тези, които ни стискаха палци, с прекрасното представяне и да им пожелая да запазят хъса, с който танцуваха, за да продължат да бъдат възнаграждавани с аплодисментите на публиката, защото те са истинската награда за танцьора! А истинската награда на хореографите е, че имат танцьори като вас!

Обичаме ви!

Клипа с представянето на групата на “Моряците” може да гледате тук или в сайта на Фолклорика

[embedplusvideo height=”350″ width=”430″ standard=”http://www.youtube.com/v/HhEDQLSr1Bk?fs=1″ vars=”ytid=HhEDQLSr1Bk&width=430&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8742″ /]