Клуб за народни танци Моряците посреща лятото с две нови групи за начинаещи и записване за уникална детска група за ваканцията.

Моряците 5(М5) стратира репетиции на 28.05.2019 година. Те ще танцуват в залата ни на бул. Цар Освободител 263а, сградата на Ото, до Технополис, ние сме точно над мебели Виденов. Всеки вторник и четвъртък от 20:00 ч. ще имате срещи с прекрасната Преслава Димитрова, която очаква с нетърпение всички, за да ви покаже приказния свят на българския фолклор и да се забавлявате от сърце. Ако и вие искате танцувате с нас, все още е възможно записване за групата тук, моля отбележете М5.

Моряците 27(М27) стартират репетиции на 01.06.2019 година. Техните репетиции ще се провеждат в залата ни във Възраждане 1, танцов център Импулс, срещу бл.25, всяка събота и неделя от 18:00 ч. Усмихнатия ни колега Георги Златинов, вече няма търпение да се запознаете, да учите и да се забавлявате заедно. Все още е възможно записване за групата тук, моля отбележете М5.

Тази година ще предоставим възможност и на малките танцьори да танцуват през лятото. Стартираме записване за група за летни танци за деца от 6-16 години, която ще учи само хора достъпни за деца всяка събота и неделя от 10:30 ч. Репетициите ще провеждат в залата ни на ул. Тролейна 6 (танцов център Creators, срещу входа на затвора, на гърба на бистро Лагард, ет. 3, очакван старт 06.06.2019 г.

Групата е подходяща, както за деца, които танцуват в различни ансамбли, така и за абсолютно начинаещи. Ръководители на групата ще бъдат чаровните Илияна Иванова и Кристина Маркова, които освен на много интересни хора, ще научат децата и на любов към България! Записване за групата тук, моля отбележете детска група.

Ако искате да усетите магията на българския фолклор, да се научите да танцувате, да се хванете за ръка с най-веселите танцьори, да се учите от най-усмихнатите и можещи преподаватели, да намерите много приятели и да се забавлявате от сърце, няма за кога да отлагате – Заповядайте да танцуваме заедно в клуб за народни танци Моряците!