Нова Година – нов късмет!

Започнете 2022 с ново занимание, подарете си настоение, здраве, нови приятели и страхотни емоции с българския фолклор!

Ако искате да сте в страхотна форма, ако искате да сте първи на мегдана, ако искате да сте винаги усмихнат и заобиколен от страхотни хора –

Заповядайте в най-голямото танцово семейство на Варна – Клуб за народни танци Моряците!

През януари стартираме цели 3 нови групи за абсолютно начинаещи:

От 04.01.2022 г. стартират Моряците 3(М3), кoито ще танцуват всеки вторник и четвъртък от 19:00 ч. в залата ни в ОТО на бул. Цар Освободител 263а (Между Техномаркет и Технополис).

Ръководител на групата ще бъде Иван Бобчев, който с нетърпение очаква да се запознаете, да танцувате и да се забавлявате заедно.

Записване тук, моля отбележете, че се записвате за М3.

От 08.01.2022 г. стартират Моряците 22(М22), които ще танцуват всяка събота и неделя от 17:00 ч. в залата на спортно-развлекателен център ВИДЕНС в кв. Виница, на ул. Морски звуци 4.

Ръководител на групата ще бъде Петя Боянова, която с усмивка ще ви поведе на приказно пътешествие в света на българските народни танци.

Записване тук, моля отбележете, че се записвате за М22.

Стартира записване за нова група за начинаещи Моряците 33(М33), която ще танцува всяка събота и неделя от 17:00ч. в залата ни в Делта Планет мол, ниво 1.

Ръководител на групата ще бъде Слави Славов, които ви очаква с радост да учите и да се забавлявате в нашето усмихнато танцово семейство.

Очакван старт на групата 22.01.2022 година, или по-рано при запълване на местата в групата. Записване тук, моля отбележете, че се записвате за М33.

Актуалните ни графици може да разгледате тук. Всички добри и усмихнати хора, без значение от възрастта и нивото на танцовите умения са добре дошли да се хванат на хорото в нашето голямо танцово семейство!

Желаем Ви приказна и сбъдната нова година, която с Клуб за народни танци Моряците

ще бъде гарантирано по-щастлива.

Добре сте ни дошли!