Стига вече Ковид, стига вече страх, време е за танци и добро настроение!

Ако искате да сте във вихъра на купона, да научите български народни хора, да танцувате с най-усмихнатите и можещи хореографи, ако искате да срещнете нови приятели и да изживеете незабравими мигове – заповядайте в най-голямото танцово семейство на Варна – Клуб за народни танци Моряците.

Стартираме записване за нова група за начинаещи, която ще танцува в залата ни в търговски център ОТО, до Метро, на бул. Цар Освободител 263а, ет.2., между Технополис и Техномаркет.

Името на групата ще бъде М27, а репетициите ще се провеждат в понеделник и сряда от 19:00 ч., под ръководството на слънчевия Георги Златинов, който в нетърпение ви очаква да танцувате и да се забавлявате заедно.

Очакван старт на групата 24.05.2021 г., или по-рано при запълване на местата в групата. Записване тук , или на номер 0899 165 026.

Вратите на Клуб за народни танци Моряците са отворени за всички – от абсолютно начинаещи до тотално напреднали. Пълния график на репетициите в клуб за народни танци Моряците може да откриете тук.

За вече стартиралите групи не е нужно предварително записване, а само да дойдете в залата в часа на репетицията с чисти обувки и добро настроение.

Най- усмихнатите, веселите и можещи хореографи ще Ви очакват там.

Добре сте ни дошли! 

При нас се спазват всички мерки за превенция на разпространението на Ковид-19.