Ако сърцето ви се разтуптява щом чуете народна музика,

Ако искате да сте в перфектна форма,

Ако искате да имате ново хоби, да се научите да танцувате български хора, да срещнете много усмихнати хора, да изживеете незабравими емоции и да станете част от най-голямото танцово семейство във Варна –

Заповядайте при най-усмихнатите и талантливи хореографи в клуб за народни танци Моряците!

Времето навън е вече студено, но в сърцата ни става все по-топло, защото танците в залите ни се завръщат с пълна сила.

Вече започнахме репетиции с детските групи и малките, средните и големите Морячета вече танцуват по график. Ако искте и вашето дете да попадне в света на българския фолклор, да се запознае с обичаите ни, да научи много хора и да намери нови приятели, не е късно да го запишете, тъй като всички групи са отворени за нови деца.

Графика на репетициите може да видите тук , а детето си може да запишете тук (моля запишете на каква възраст е детето).

През октомври старатираме и записване за две нови групи за начинаещи за възрастни, едната в Залата на Моряците на бул. Цар Освободител 263 а, сградата на ОТО (над мебели Виденов), а втората в най-новата ни локация – в Залата на фитнес клуб Импулс във Възраждане 1, срещу блок 25.

Моряците 28 (М28)  ще танцуват всяка събота и неделя от 19:00-20:00 ч. в Залата на Моряците на бул. Цар Освободител 263 а, сградата на ОТО (над мебели Виденов), под ръководството на Кристина Маркова, която ги очаква с нетърпение да танцуват и да се забавляват заедно.

Очакван старт на групата 27.10.2018 г., или по-рано при запълване на местата в групата, записване тук(моля запишете за коя група се записвате)

 

Моряците 8 (М8) ще танцуват всеки понеделник и сряда от 18:00-19:00 ч. в Залата на фитнес клуб Импулс във Възраждане 1, срещу блок 25., заедно с Преслава Димитрова, която вече няма търпение да поемат на пътешествие в необятния свят на българските танци.

Очакван старт 22.10.2018 г., или по-рано при запълване на местата в групата, записване тук(моля запишете за коя група се записвате)

За допълнителни въпроси 0899 165026.

Ако искате да усетите магията на българския фолклор, да се научите да танцувате, да се хванете за ръка до най-усмихнатите и весели танцьори, да се учите от най-знаещите и можещи преподаватели, да намерите много приятели и да се забавлявате от сърце-

Заповядайте!

                                                                                                                     Добре сте ни дошли!