С изключителен успех завърши тазгодишната благотворителна кампания на Клуб за народни танци Моряците под надслов “Моряците за повече варненчета”.

За втора поредна година сърцатите танцьори от най-големият клуб за народни танци във Варна обединиха усилия в помощ на двойките с репродуктивни проблеми в нелекия им да станат родители. Всички средства събрани от кампанията ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, с пожеланието за още повече бебета през новата година. В кампанията традиционно имаме Благотворителен базар, Благотворителен бал и концерт, който се проведе на 21.01.2024 година в най-голямата зала във Варна.

Благотворителния концерт, с който приключи кампанията, без осъществен с подкрепата на Община Варна и бе уважен от кмета Благомир Коцев. Над 3000 варненци изпълниха зала Конгресна на Двореца на културата и спорта с любов, съпричастност и доброта, а на сцената танцуваха над 640 любители танцьори, най-малките, от които на 4 години. Те пренесоха публиката във всички краища на България и напълниха душите на всички присъстващи с вяра в доброто и показаха силата на добрите хора, когато са зедно ръка за ръка.

Благодарим от сърце на всички, които по някакъв начин станаха част от тази кауза и помогнаха да съберем тази огромна сума. 60 300 лв ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе” за повече варненчета и повече щастливи семейства.

Още снимки от концерта може да откриете в страницата на Моряците в фейсбук https://www.facebook.com/Moryatsite/, а грандиозния финал на концерта в които участват над 600 души може да видите тук

Продължаваме заедно обединени напред и нагоре с танци и добрини!

Благодарим за подкрепата. Бъдете благословени!