Ние от Клуб за народни танци Моряците сме щастливи да се похвалим с ново съоръжение в зала ОТО.

Освен стандартната йога, която практикуваме, вече ще можем да се наслаждаваме и на многобройни практики на йога хамак.

FLY йогата се завръща с пълна сила при Моряците.

От 10 октомври в зала ОТО на Клуб за народни танци Моряците, започват редовните практики по

FLY йога, FLY-FIT-FUN, FLY ПИЛАТЕС и FLY йога за ДЕЦА.

Подготвили сме различни практики на йога хамак, подходящи за всички цели и нива в йогата. Хамаците подпомагат изпълнението на асаните, а летенето във въздуха дава допълнителна свобода на движенията и съзнанието. Това прави практиките по FLY йога, както подходящи за абсолютно начинаещи, така и за напреднали.

На новото ни съоръжение ще могат да летят 12 души едновременно, затова всички практики са с предварително записване.

Ето и какво ще можем да се практикуваме:

Йога за всички

Практиките по йога са познати още от древността със способността си да балансират енергийните центрове (чакрите) в тялото на човека, създавайки хармония между духа и тялото, спокойствие и баланс, подобряват оросяването, цялостното физическо състояние, стойката и издръжливостта на редовно практикуващите.

FLY йога

Йога практика, която се изпълнява на специален йога хамак. Той дава допълнителна опора и позволява изпълнението на всички асани, дори и от начинаещи, а на напредналите дава допълнителна свобода на движенията. Изпълнението на асаните в полет, дава изключителна радост и спокойствие, а обърнатите пози, стимулират оросяването на мозъка и цялостното релаксиране на организма. Подходяща за всички, които търсят баланс, хармония и искат завинаги да забравят за болките в гърба. 

FLY-FIT-FUN

Това е 50-минутна интензивна програма, която на основата на FLY йогата, пилатеса и в съчетание с акробатиката и смехотерапията, тренира всички мускулни групи. 95% от упражненията се изпълняват във въздуха и този 50-минутен полет ще ви зареди за нови подвизи. Люлеем се, дишаме, смеем се, релаксираме, тренираме тялото и рестартираме ума.

FLY пилатес

Силата на Пилатеса и удобството на йога хамака в едно. За хармонично и стегнато тяло, за силна изправена стойка, за перфектен страт на деня – най-забавното от FLY йога и Пилатес в едно. Много скоро ще усетите тялото си по различен начин и резултатите в огледалото няма да закъснеят.

FLY йога за ДЕЦА

Най-забавната практика, която подобрява стойката, координацията и емоционалното състояние на децата. Съобразена с възрастта и възможностите им, тази забавна игра ги потапя в един приказен свят, в който с усмивка и удоволствие децата работят за здраве.

Актуалния график от 10.10.2022 може да намерите и тук